Menü Bezárás

HÍREK

Kémény Zrt. tájékoztatója

A Kémény Zrt. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. március 1-től megkezdődik Fehérvárcsurgón a kémények ellenőrzése. Munkatársaink folyamatosan járják a település utcáit. Kérjük, segítsék munkájukat és biztosítsák számukra az ingatlanra történő bejutást.

Ha elkerülte Önt a kéményseprő, hívja munkatársunkat a 06 22 550 100-as számon, vagy kérjen időpontot a Kémény Zrt. weboldalán (https://kemenyzrt.hu )!

20 percet minden évben megér, hogy Ön és családja biztonságban legyen. Ellenőriztesse kéményét és gázkészülékét a kéményseprővel rendszeresen!

 

DEEP program – online kérdőív és előadás

Településünk konzorciumi tagként vesz részt a TOP-5.3.1-16-FE1-2017-00002 számú, “A helyi identitás és kohézió erősítése Bodajk térségében” című pályázatban. A projekt fő helyszíne Bodajk, célja a helyi közösségek fejlesztése, a helyi civil társadalom megerősödése, a helyi identitás erősítése.

A projekt során a közösségi akciók, tevékenységek, események, programok, folyamatok megvalósítása részeként ún. DEEP (Deliberative Echo Empowering Program) kerül megszervezésre, melynek célja állampolgári technika alapján egy helyi/térségi probléma vagy helyi fejlesztési téma részletes megismerése, feldolgozása és megvitatása a helyi lakosok aktív részvételével. Ennek célcsoportja a teljes lakosság a bodajki projekt keretein belül.

A koronavírus járványra való tekintettel személyes részvétellel nem megoldható ez a programelem, ezért az Echo Innovációs Műhely online formában valósítja meg. A témája a koronavírus és a veszélyhelyzet. A program része egy online kitölthető kérdőív, ahol a lakosok elmondhatják a koronavírus járvánnyal kapcsolatos tapasztalataikat, személyes élményeiket, gondolataikat. A kérdőív anonim, nem kell nevet megadni hozzá, csak azt, hogy a kitöltő hol lakik.

A kérdőív tapasztalataira is alapozva ezután a helyi lakosok részt vehetnek egy online előadáson (maximum 45 perc), ahol a tervek szerint az előadótól kérdezni is tudnak majd, ezzel interaktívvá téve az egész előadást.  Az online előadás tervezett időpontja: 2021. március 10. 10 óra.

További információ, kérdőív és online előadás linkje az alábbi honlapon érhető el:

https://www.cselekvokozosseg.hu/